Az átszervezést követően, megfogyatkozott létszámmal  indítottuk ismét útjára a siófoki kistérségi csoportot. A jövőben igyekeznek közösségüket megerősíteni,  programokat szervezni, amiben az elnökség is támogatja őket.

Az adventi ünnepséget egy borongós decemberi napon tartottuk meg. A kinti időjárás ellenére egy kellemes hangulatú siófoki étterem meleg helyiségében jöttünk össze.
Az elnökség is képviseltette magát az ünnepségen. Hosszú János éneke és gitár kísérete hangolta  melegebbre szívünk húrjait. Az alkalomhoz méltóan Benke Lászlóné Marika is megosztotta egyik legkedvesebb karácsonyi novelláját.
A bensőséges hangulatú műsort követően az étterem felajánlását fogyaszthattuk el, ami egy két fogásos bőséges ebéd volt.
A siófoki Marci Cukrászda két tortát ajándékozott  nekünk, amelyből mindenki jót lakmározhatott. Az étkezés közben kialakult jóízű  beszélgetés lehetőséget biztosított arra, hogy jobban megismerhessük egymást, a családias hangulat mindenkit jókedvre derített.
Hisszük, hogy jövőre is többször találkozhatunk. Azt is szívből reméljük, hogy a kistérségi csoport gyarapodhat tagokban, és minőségi programokban egyaránt. Ebben nagy segítségünkre van Kállay Zoltán, aki Egyesületünk munkatársaként igazgatja a siófoki kistérség sorsát.