Az oldal fejlesztés alatt

Értünk Fut Torma Attila!

2015. júl. 31.

Az idén szeptember 13-án 30. alkalommal megrendezésre kerülő Wizz Air Budapest Félmaratonon jótékony célból kívánok rajthoz állni. A 21 km-es táv teljesítésével a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületének áldozatos munkájára szeretném felhívni a figyelmet. A lefutásra váró kilométereim virtuális megvásárlásával példa értékű segítséget nyújthatsz a 150.000 Forintos adománygyűjtési célom elérésében.

Bármilyen kisebb összegű felajánlás is jelentős lépés az adománygyűjtési cél elérésében.

Adományozás

Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete

Köszönettel és üdvözlettel: Torma Attila

Lions Club támogatása

2013. máj. 29.

A Lions clubok hálózatának hagyományosan jó a kapcsolata a látássérültekkel, világszerte támogatják ezt a fogyatékos csoportot. A Lions Club  Kaposvár I. Közhasznú Egyesület www.lionskaposvar.hu

és a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete évek óta baráti kapcsolatot ápol. A klub november végén jótékonysági koncertet szervezett a Református templomban, ahol a világhírű   orgona virtuóz Varnus Xavér előadását hallgathatták meg az érdeklődők. A koncert bevételének egy részét a klub jótékonysági célokra szánta, így kapott Egyesületünk 5 db NVDA felolvasó programot. Az adományozók családias ünnepség keretében 2013 májusában adták át a kedvezményezetteknek az adományt, miközben személyes ismeretséget kötöttek a látássérültekkel.

Köszönjük a Lions Clubnak!