Kedves Sorstársak és Pártoló Tagok!

 

Szeretettel hívjuk Önöket 2013. március 27.-én szerdán 14.00 órától rendezendő összejövetelünkre.

Helyszín: Kaposvár, Fő u. 63., az Egyesület irodahelyisége

 

Program:

Segédeszköz bemutató, a segédeszköz kölcsönző elindítása

 

Egyéb információk:

  • Segédeszköz pályázat

A korábbi évekhez hasonlóan az elnökség határozata alapján meghirdetjük 2013. január 1. és augusztus 31. között segédeszköz támogatási pályázatunkat.

Pályázhatnak szemüvegekre, optikai és beszélő segédeszközökre, számítástechnikai és híradástechnikai eszközökre, az eszközök értékének 40%-a, maximum 10.000 Ft az elnyerhető támogatás. A pályázati forrást az MVGYOSZ biztosítja, ezért a pályázat csak a látássérült tagjainkra vonatkozik.

A támogatás kifizetése a beérkezés sorrendjében a rendelkezésre álló keretösszeg erejéig történik. Saját névre szóló áfás számlát kell mellékelni, és a pályázati adatlappal együtt az Egyesület irodahelyiségében (Kaposvár, Fő u. 63.) leadni.

 

  • Ismét lehetőség van közös fürdőzésre. 2013. március 20.-án, Nagyatádon. Indulás 9.00órakor a kaposvári távolsági autóbusz állomás 9-es kocsi állásától.

 

  • Sorstársi segítő szolgálatot indítottunk Kaposváron és környékén. Márciustól

Kis-Bankné Kondákor Marianna sorstársunk látogatja az erre igényt tartó látássérülteket a körzetben. Telefonszáma: 30/ 978 69 34. Kérjük, telefonos megkeresését fogadják bizalommal, vagy jelezzék igényüket beszélgetésre, személyes segítségnyújtásra, személyi kísérésre a fenti mobilszámon, vagy irodánk telefonszámán.

 

  • Szeretnénk felhívni sorstársaink figyelmét a minden hónap utolsó szerdáján 14.00 órától az irodában megrendezett klubnapokra, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

Az alábbi témákban a klubnapokon, vagy az irodában ügyfélfogadási időben részletes információkat kaphat minden kedves sorstársunk és pártoló tagunk:

  • Gépkocsi vásárlás támogatás látássérültek számára
  • Erzsébet utalvány fogyatékos személyek részére
  • MVGYOSZ új telefonos flottájának lehetőségei a Vodafone-nál
  • Telefon a rászorultakért
  • Balatonboglári üdülés

Egyesületünknél ingyenes masszázst vehetnek igénybe sorstársaink és pártoló tagjaink. Jelentkezni a 82/319 229-es telefonszámon lehet.

2013. április 2.-5. között 8.00-14.00-ig egyesületünknél ingyenes ruhaosztást tartunk.

 

Kaposvár, 2013-03-11

 

 

Milkovics Lászlóné                Dányádiné Molnár Cecília

  Kistérségi vezető                    elnök