Kedves Sorstársak és Pártoló Tagok!

Az alábbiakban néhány fontos információt szeretnénk megosztani Önökkel:

  • Kirándulás a Desedára 2013. június 20.-án csütörtökön (esőnap június 27.)

A vállalkozó kedvű résztvevők a Deseda toponári részéről indulva gyalogosan       érkeznek az ebéd helyszínére (kb.7 km.) Aki fél,a gyaloglástól az kisbusszal mehet közvetlenül a Deseda Somogyaszaló felőli végéhez.

Gyülekező az Egyesület irodája előtt 9.00-kor. Innen indul a kisbusz, illetve 9.10-kor a 8-as buszra szállunk fel. A Muskátli étteremtől sétálunk kényelmesen az ebéd helyszínéig. Eközben a kisbusszal utazók megfőzik az ebédet. Közös ebéd, beszélgetés.

Hazaindulás: a somogyaszalói hídtól távolsági busszal 14.22-kor, vagy 15.37-kor. Részvételi szándékukat kérjük feltétlenül jelezzék 2013. június 18.-án 16.00 óráig e-mailben vagy az Egyesület telefonján! Étkezésről az Egyesület gondoskodik, innivalót mindenki hozzon magával. A részvétel a tagoknak és pártoló tagoknak ingyenes, más vendégeket is szívesen látunk, az ő részvételi díjuk 500 Ft/fő.

 

  • Közös fürdőlátogatást szervezünk a nagyatádi sorstársakkal 2013. június 25.-én. Indulás a kaposvári távolsági autóbusz állomás 9-es kocsi állásától 9.00 órakor. Kérjük részvételi szándékát jelezze!

 

  • Szolgáltatásaink: Sorstársi segítőink továbbra is a tagság rendelkezésére állnak. Ha személyi segítségnyújtásra van szüksége, kérjük jelezze az iroda 82/319 229-es telefonszámán. Előzetes időpont egyeztetés után lehetőség van masszázs igénybevételére, jelentkezéseket szintén az irodai telefonszámon fogadunk.

 

  • Az iroda szabadságolások miatt 2013. július 22.-től 2013. augusztus 9.-ig zárva tart. Az első ügyfélfogadási nap 2013. augusztus 13. kedd.

 

  • Szeretnénk felhívni a figyelmüket az MVGYOSZ telefonos flottájára.

A mobiltelefon flotta olyan szolgáltatás, melynek keretében a flotta tagjai ingyen beszélhetnek egymással, és a lakossági előfizetéseknél kedvezőbb percdíjon hívhatnak bárki mást. A flottába beléphetnek az egyesület tagjai, valamint azok családtagjai, ismerősei. További részletekről érdeklődjön az egyesület elérhetőségein.

 

Ha kérése, kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk az ügyfélfogadási napokon személyesen, telefonon vagy e-mailben!

 

Kaposvár, 2013-06-10

 

Milkovics Lászlóné                                                 ________________________________

Kistérségi vezető                                                            Dányádiné Molnár Cecília

elnök