A Micimackó óvoda középső csoportosai egy kedves kis karácsonyi műsorral leptek meg bennünket. Ellátogatott hozzánk Witzmann Mihály országgyűlési képviselő Úr, aki meleg, barátságos szavakkal köszöntötte a csoportot, mivel nem először járt már nálunk. Egy tagunk, Bizsók László Virgil egy általa, erre az alkalomra írt találó, aranyos verset olvasott fel. Utána közösen elénekeltük a Mennyből az angyalt, így ez által nemcsak mi öltöztünk „csinibe”, hanem egy kicsit a lelkünket is ünneplőbe öltöztettük.

A finom ebéd és süti elfogyasztása után minden egyes résztvevőnek 2017-es naptárt adtunk át, hogy legyen mibe feljegyezni a jövő évi programokat. A délután folyamán sor került tombola sorsolására.

Köszönjük a Bumeráng Étterem ebéd felajánlását, Musatics Bea Körömstúdió szolgáltatását, Novákné Csekk Anett Fodrász termékeit, és Kovács Anita Virágboltjának felajánlását. Köszönjük az Albán Péknek és a Melba Cukrászdának a sok pogácsát, a Marci Pékségnek a finom sütit, amivel hozzájárultak a karácsony méltó ünnepléséhez.

Ezúton kívánunk minden sorstársunknak és e sorok olvasóinak kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új évet!