A meghívott vendégek, a város elöljárói, civil szervezetek vezetői és képviselői, tagok és pártoló tagok érkezése után elkezdődhetett a várva várt esemény. Ezúton is köszönjük Marcali város polgármesterének, dr. Sütő Lászlónak a megtisztelő jelenlétét. A Hétszínvirág Általános Iskola két osztállyal is képviselte magát az ünnepségen. Előadásukban megtekinthettünk egy betlehemi témájú történetet mai modern felfogásban, amely a karácsony igazi lényegére világított rá: Hol és miben is találjuk meg az igazi boldogságot?
A következőkben ifjabb József Tibor előadásában hangzott el két dal (Bródy János: Mit tehetnék érted? és Pintér Béla: Igazi ünnep). Végül, de nem utolsó sorban Papp Alexandra és Papp Bence szavalt el egy-egy verset, valamint egy közös énekkel köszöntöttek minket.
A támogatóknak hála, meglephettük a résztvevőket egy ajándékcsomaggal és az alkalomra készített karácsonyi könyvjelzővel.
Az ünnepség után megvendégeltük a jelenlevőket, mindenkinek ízlett a szendvics és az otthonról hozott, házi készítésű sütemény is.

Reméljük, hogy olyan szeretettel fogadták az ünnepségünket, mint amilyen szeretettel mi is készültünk rá.

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk!