Kedves Hölgyem/Uram!

A mai napi találkozónkra hivatkozva engedje meg, hogy mellékleten küldjek, néhány tájékoztatót arról, hogy milyen feltételekkel, milyen gépkocsikra és milyen hitelkonstrukciókkal lehet igénybe venni a támogatást.

Néhány fontos információt kiemelnénk:

         első lépésként az érintettek a területileg illetékes Szociális és Gyám Hivatalt keressék fel, az igénylési időszak szeptember 01 .? 30. (mellékleten csatoljuk az elérhetőségüket)

         a kiadott határozatok 3 hónapig érvényesek

         fontos tudni az igénylés benyújtásakor, hogy az új autót igénylők 95%-ban ,míg a használt autó igénylők, mindössze 20%-ban juthatnak gépjármű szerzési támogatáshoz. Ezért nagyobb eséllyel juthat támogatáshoz új autóra beadott igény estében

         gépjármű szerzési támogatást kizárólag finanszírozási szerződés megkötésével lehet igénybe venni

         amennyiben megfelelő mértékű önerővel rendelkezi, már akár  1.670.000 forintért új autóhoz juthat (részletek a mellékletben)

         az újautó termékpaletta a Suzuki Sx4-es modelljével bővült , erről részletes tájékoztatás is a mellékletben találhat

Nagyon fontos, hogy ezek az információk minden jogosulthoz eljussanak, hiszen csak akkor vehetik igénybe az állami támogatást, illetve a konzorcium tagjai által biztosított jelentős árkedvezményt.

Ezért azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy tagszervezetén belül a lehető legszélesebb körben terjessze az információkat.

Továbbá keresse bizalommal az Önhöz tartózó területileg illetékes kereskedőnket, kérem segítése őt abban, hogy minél többen részesülhessenek ebben a támogatásban és a minél zökkenőmenetesebb, legyen az ügyintézés.

Mit kell tudni a támogatásról?

Az újonnan érvénybe lépett 102/2011. (VI.29.) számú Kormányrendelet módósítása értelmében a súlyos mozgáskorlátozott személyek, továbbá az értelmi fogyatékosok, az autisták, a látási fogyatékosok, valamint a hallási fogyatékosok új személygépjármű vásárlásához 900.000,- Ft-ot, használt gépjármű vásárlásához a bruttó vételár 60%-át, de maximum 600.000,-Ft-ot igényelhetnek. Az igényeket a területileg illetékes szociális és gyámhivatalhoz kell benyújtani. A jogosultságot a hivatal bírálja el, és erről határozatot hoz. Az igények benyújtásával és az ügyintézés menetével kapcsolatban részletesen az illetékes szociális és gyámhivataloknál kell érdeklődni.

Az Állam által nyújtott támogatáshoz a Magyar Suzuki Zrt. további jelentős flottakedvezményt nyújt, melyet a Széchenyi Bank továbbad a jogosultak részére, így az új gépjárművet a listaárnál lényegesen olcsóbban vásárolhatják meg a rászorultak.

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a gépjármű szerzési támogatást kizárólag hitelszerződés megkötésével igénybe vehető. A finanszírozási szerződések minden esetben forint alapú kölcsöntermékek, melyek a Széchenyi Bank javára zálogjoggal, és terhelési tilalommal, illetve az Állam javára elidegenítési tilalommal bírnak. A gépjárművet három évig elidegeníteni nem lehet.

Kik jogosultak a támogatásra?

A súlyosan mozgáskorlátozottak illetve az egyéb fogyatékkal élők, az alábbiak szerint.

A 18 év feletti értelmi fogyatékosok, az autisták, a látási fogyatékos, valamint a hallási fogyatékos személyek esetében a fogyatékossági támogatásban, illetve vakok személyi járadékában részesülők.

Míg a 18 év alatti értelmi fogyatékos, autista, látási fogyatékos, valamint hallási fogyatékos gyermekek esetében a magasabb összegű családi pótlékban részesülők

Azok, akik önálló vezetői engedéllyel rendelkeznek, ezen az alapon, azok pedig, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel, a rendelet szerinti szállítást végző személy (szülő, házastárs, élettársi nyilvántartásba bejegyzett élettárs, a súlyos mozgáskorlátozott személlyel legalább egy éve közös háztartásban élő gyermek vagy testvér, illetve a súlyos mozgáskorlátozott személy személygépkocsival történő szállítását a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló törvény szerinti önkéntes jogviszonyban végző személy) szállítást vállaló nyilatkozata alapján igényelhetik a támogatást.

A Szociális és Gyámhivatalok az előnyösségi szempontok figyelembevételével döntenek a Jogosultak köréről.

Előnyben részesítik azon  személyeket, akik

  • keresőtevékenységet folytat,
  • tanulói jogviszonyban áll,
  • 14 éven aluli gyermeket egyedülállóként neveli,
  • honvédelmi kötelezettség teljesítése során, azzal összefüggésben vált súlyos mozgáskorlátozottá.

 Hogy zajlik a folyamat?

  1. A támogatás igénylése minden évben január 1. és március 31. illetve április 1 és szeptember 30. között az területileg illetékes Szociális és Gyámhivatalokban.
  2. A Szociális és Gyámhivatalok június 15-ig illetve december 15-ig elbírálják a jogosultságot és az erről szóló határozatokat megküldik a jogosultnak, és ezzel egy időben a Széchenyi Banknak, mint a pályázaton nyertes finanszírozó, lebonyolító szervnek.
  3. A Széchenyi Bank a határozatok kézhezvételétől számított 15 napon belül levélben megkeresi a jogosultakat.Ekkor részletes tájékoztatót küld, amelyben a mellékelt nyilatkozatot kéri kitöltve visszaküldeni, és megjelölni az Ön tényleges tartózkodási helyét. A válasz birtokában a Széchenyi Bank meghatározza, hogy a jogosult melyik értékesítési pontnál tudja a továbbiakban gépjármű vásárlását lebonyolítani, és azt is, hogy mely időpontban. Erről írásbeli értesítést küld.
  4. A jogosult felkeresi az értékesítési pontot, ahol  új autó estében  a Suzuki Swift 1.2 GLX vagy a Suzuki SX4 modellek illetve ezek automata váltós változatai és  14 finanszírozási konstrukció közül választhat.

Használt autó esetén a Bank tájékoztatja a jogosultat, hogy az értékesítési pontjain milyen gépjármű flotta áll rendelkezésre, melyből az érintettek választhatnak. Amennyiben a jogosult egyéb gépjármű-kereskedésben kíván vásárolni a finanszírozási szerződés megkötésére, ez esetben is a Széchenyi Bank értékesítési pontjainál kerül sor.
Felhívjuk figyelmét, hogy az utalvány a belföldi kereskedelmi forgalomban járművek, illetve gyógyászati segédeszközök értékesítésével foglalkozó, adószámmal rendelkező kereskedőnél, illetve belföldi, adószámmal rendelkező, személygépkocsi szervizelését és karbantartását végző szolgáltatónál használható fel, így az eladó magánszemély nem lehet.
A kiválasztott eszközt a Széchenyi Bank alkalmazottja/megbízottja előre egyeztetett időpontban leszemlézi.

  1. A Széchenyi Bank az értékesítési ponton kitöltött hitelkérelmi adatlap, és fenti dokumentumok alapján bonitás vizsgálatot végez (kezesek esetében is), mely alapján további biztosítékokat kérhet, vagy a kérelmet el is utasíthatja. A KHR rendszerében rögzített jogosultakkal finanszírozási szerződés nem, vagy csak további kielégítő biztosítékok rendelkezésre állása esetén köthető. A bonitás vizsgálat alapján a Széchenyi Bank fenntartja a jogot, hogy magasabb önrészű konstrukciót kössön ki.
  2. A választott konstrukció ismeretében az értékesítési pontokon elkészítésre kerülnek a szerződések. Ekkor szükséges a megfelelő önrészt, és átírási-, üzembehelyezési költségeket, illetve szerződéskötési díjat megfizetni. Melyről részletesen a költségek rovatban olvashat.
  3. Ezt követően kerül sor a Minisztériumból a támogatás lehívására. Mely megérkezése után történik meg a gépjármű teljes vételárának kifizetése.
  4.  Utána kerülhet sor új autó esetén a forgalomba helyezésre, használt autó esetén az átíratásra, majd a gépjármű átvételére. A folyamat akár 1,5 hónapot is igénybe vehet.
  5. Minden bővebb informácio a lehetosegauto.hu honlapon megtalálható ha bármiben segítségükre lehetek kérem hívjanak az elérhetőségemen!

 

 

Farkas Gábor

30/730-2182

Széchenyi Kereskedelmi Bank képviseletében

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellékletek:

 

 

Mit kell tudni a támogatásról?

Az újonnan érvénybe lépett 102/2011. (VI.29.) számú Kormányrendelet módósítása értelmében a súlyos mozgáskorlátozott személyek, továbbá az értelmi fogyatékosok, az autisták, a látási fogyatékosok, valamint a hallási fogyatékosok új személygépjármű vásárlásához 900.000,- Ft-ot, használt gépjármű vásárlásához a bruttó vételár 60%-át, de maximum 600.000,-Ft-ot igényelhetnek. Az igényeket a területileg illetékes szociális és gyámhivatalhoz kell benyújtani. A jogosultságot a hivatal bírálja el, és erről határozatot hoz. Az igények benyújtásával és az ügyintézés menetével kapcsolatban részletesen az illetékes szociális és gyámhivataloknál kell érdeklődni.

Az Állam által nyújtott támogatáshoz a Magyar Suzuki Zrt. további jelentős flottakedvezményt nyújt, melyet a Széchenyi Bank továbbad a jogosultak részére, így az új gépjárművet a listaárnál lényegesen olcsóbban vásárolhatják meg a rászorultak.

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a gépjármű szerzési támogatást kizárólag hitelszerződés megkötésével igénybe vehető. A finanszírozási szerződések minden esetben forint alapú kölcsöntermékek, melyek a Széchenyi Bank javára zálogjoggal, és terhelési tilalommal, illetve az Állam javára elidegenítési tilalommal bírnak. A gépjárművet három évig elidegeníteni nem lehet.

Kik jogosultak a támogatásra?

A súlyosan mozgáskorlátozottak illetve az egyéb fogyatékkal élők, az alábbiak szerint.

 

A 18 év feletti értelmi fogyatékosok, az autisták, a látási fogyatékos, valamint a hallási fogyatékos személyek esetében a fogyatékossági támogatásban, illetve vakok személyi járadékában részesülők.

Míg a 18 év alatti értelmi fogyatékos, autista, látási fogyatékos, valamint hallási fogyatékos gyermekek esetében a magasabb összegű családi pótlékban részesülők

 

Azok, akik önálló vezetői engedéllyel rendelkeznek, ezen az alapon, azok pedig, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel, a rendelet szerinti szállítást végző személy (szülő, házastárs, élettársi nyilvántartásba bejegyzett élettárs, a súlyos mozgáskorlátozott személlyel legalább egy éve közös háztartásban élő gyermek vagy testvér, illetve a súlyos mozgáskorlátozott személy személygépkocsival történő szállítását a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló törvény szerinti önkéntes jogviszonyban végző személy) szállítást vállaló nyilatkozata alapján igényelhetik a támogatást.

 

A Szociális és Gyámhivatalok az előnyösségi szempontok figyelembevételével döntenek a Jogosultak köréről.

Előnyben részesítik azon  személyeket, akik

  • keresőtevékenységet folytat,
  • tanulói jogviszonyban áll,
  • 14 éven aluli gyermeket egyedülállóként neveli,
  • honvédelmi kötelezettség teljesítése során, azzal összefüggésben vált súlyos mozgáskorlátozottá.

Hogy zajlik a folyamat?

  1. A támogatás igénylése minden évben január 1. és március 31. illetve április 1 és szeptember 30. között az területileg illetékes Szociális és Gyámhivatalokban.
  2. A Szociális és Gyámhivatalok június 15-ig illetve december 15-ig elbírálják a jogosultságot és az erről szóló határozatokat megküldik a jogosultnak, és ezzel egy időben a Széchenyi Banknak, mint a pályázaton nyertes finanszírozó, lebonyolító szervnek.
  3. A Széchenyi Bank a határozatok kézhezvételétől számított 15 napon belül levélben megkeresi a jogosultakat. Ekkor részletes tájékoztatót küld, amelyben a mellékelt nyilatkozatot kéri kitöltve visszaküldeni, és megjelölni az Ön tényleges tartózkodási helyét. A válasz birtokában a Széchenyi Bank meghatározza, hogy a jogosult melyik értékesítési pontnál tudja a továbbiakban gépjármű vásárlását lebonyolítani, és azt is, hogy mely időpontban. Erről írásbeli értesítést küld.
  4. A jogosult felkeresi az értékesítési pontot, ahol  új autó estében  a Suzuki Swift 1.2 GLX vagy a Suzuki SX4 modellek illetve ezek automata váltós változatai és  14 finanszírozási konstrukció közül választhat.

Használt autó esetén a Bank tájékoztatja a jogosultat, hogy az értékesítési pontjain milyen gépjármű flotta áll rendelkezésre, melyből az érintettek választhatnak. Amennyiben a jogosult egyéb gépjármű-kereskedésben kíván vásárolni a finanszírozási szerződés megkötésére, ez esetben is a Széchenyi Bank értékesítési pontjainál kerül sor.
Felhívjuk figyelmét, hogy az utalvány a belföldi kereskedelmi forgalomban járművek, illetve gyógyászati segédeszközök értékesítésével foglalkozó, adószámmal rendelkező kereskedőnél, illetve belföldi, adószámmal rendelkező, személygépkocsi szervizelését és karbantartását végző szolgáltatónál használható fel, így az eladó magánszemély nem lehet.
A kiválasztott eszközt a Széchenyi Bank alkalmazottja/megbízottja előre egyeztetett időpontban leszemlézi.

  1. A Széchenyi Bank az értékesítési ponton kitöltött hitelkérelmi adatlap, és fenti dokumentumok alapján bonitás vizsgálatot végez (kezesek esetében is), mely alapján további biztosítékokat kérhet, vagy a kérelmet el is utasíthatja. A KHR rendszerében rögzített jogosultakkal finanszírozási szerződés nem, vagy csak további kielégítő biztosítékok rendelkezésre állása esetén köthető. A bonitás vizsgálat alapján a Széchenyi Bank fenntartja a jogot, hogy magasabb önrészű konstrukciót kössön ki.
  2. A választott konstrukció ismeretében az értékesítési pontokon elkészítésre kerülnek a szerződések. Ekkor szükséges a megfelelő önrészt, és átírási-, üzembehelyezési költségeket, illetve szerződéskötési díjat megfizetni. Melyről részletesen a költségek rovatban olvashat.
  3. Ezt követően kerül sor a Minisztériumból a támogatás lehívására. Mely megérkezése után történik meg a gépjármű teljes vételárának kifizetése.
  4.  Utána kerülhet sor új autó esetén a forgalomba helyezésre, használt autó esetén az átíratásra, majd a gépjármű átvételére. A folyamat akár 1,5 hónapot is igénybe vehet.

 

Milyen iratok szükségesek?

 

 

Jogosult: (kiskorú esetén amilyen igazolvánnyal rendelkezik)

  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • jogosítvány (ha van)-> szállítást végző személy
  • adókártya
  • születési anyakönyvi kivonat ( kis korú esetén, vagy egyenesági rokon az üzembentartó)
  • határozat
  • utolsó két havi bankszámla kivonat
  • utolsó havi  közüzemi számla befizetett csekkel 1db
  • munkáltatói igazolás

VAGY

  • nyugdíjas éves értesítő, törzskártya, ha kp.-ba kapja utolsó két havi nyugdíj szelvény
  • járadékokról határozat, szelvények

 

Jogosult törvényes képviselője/ Szállítást végző személy határozat alapján /

  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • jogosítvány
  • adókártya
  • utolsó két havi bankszámla kivonat
  • utolsó havi  közüzemi számla befizetett csekkel 1db
  • munkáltatói igazolás

VAGY

  • nyugdíjas éves értesítő, törzskártya, ha kp.-ba kapja utolsó két havi nyugdíj szelvény
  • (pl.: családi pótlékról, GYES) járadékokról határozat, értesítés

 

 

 

 

 

Milyen költségek várhatóak?

Költségek új gépjármű, Suzuki Swift 1.2 GLX esetén a 2012-es évre:

Mindig az aktuális adó- és illetékszabálynak megfelelően változik.

1) Szerződéskötési díj

20 000 Ft

2) Átírási költségek: 
  • Illeték
  • Forgalmi engedély
  • Rendszám
  • Műszaki vizsga matrica

44 850 Ft
6 000 Ft
8 500 Ft
585 Ft

Összesen:

59 935 Ft

 Üzembehelyezési költség: 
  • Tartalmazza a “0” revízió szerviz költségét, KRESZ tartozékok
    beszerzését, külső-belső takarítást, ügyintézési költségeket
Összesen:

37 559 Ft

Költségek új gépjármű, Suzuki SX4 1.5 esetén a 2012-es évre:

1) Szerződéskötési díj

20 000 Ft

2) Átírási költségek: 
  • Illeték
  • Forgalmi engedély
  • Rendszám
  • Műszaki vizsga matrica

61.500 Ft
6 000 Ft
8 500 Ft
585 Ft

Összesen:

76.085 Ft

 

Üzembehelyezési költség:

 
  • Tartalmazza a “0” revízió szerviz költségét, KRESZ tartozékok
    beszerzését, külső-belső takarítást, ügyintézési költségeket
Összesen:

37 559  Ft

 

Költségek új gépjármű, Suzuki SX4 1.6 automata esetén a 2012-es évre:

1) Szerződéskötési díj

20 000 Ft

2) Átírási költségek: 
  • Illeték
  • Forgalmi engedély
  • Rendszám
  • Műszaki vizsga matrica

66 000 Ft
6 000 Ft
8 500 Ft
585 Ft

Összesen:

80 585 Ft

 

Üzembehelyezési költség:

 
  • Tartalmazza a “0” revízió szerviz költségét, KRESZ tartozékok
    beszerzését, külső-belső takarítást, ügyintézési költségeket
Összesen:

37 559 Ft

 

 

Az önrészből 125.000.-Ft-ot jogosult átvenni az értékesítési pont munkatársa, illetve az átírási-, üzembehelyezési költségeket és a metálfény felárat. Az esetleges további önerőt a Széchenyi Bank 13700016-06128142-00000000 számú számlájára átutalással vagy a kereskedőtől kapott csekken kell teljesíteni.

 

A névre történő átíráshoz kötelező gépjármű felelősség biztosítást kell kötni.

 

Állami előírás alapján a finanszírozási termékek  teljeskörű (10%, de minimum 50.000,-Ft-os önrésszel) casco biztosítással érvényesek – melyet a Signal Biztosító nyújt -, illetve ehhez a termékhez a Széchenyi Bank életbiztosítást is köt, melynek kedvezményezettje a jogosult. A casco biztosítás díja a havi törlesztő részlettel egyidőben fizetendő.

 

A termék nem tartalmazza a kötelező biztosítás díját, és a teljesítményadót.

 

 

 

 

Költségek használt gépjármű esetén a 2012-es évre:

Mindig az aktuális adó- és illetékszabálynak megfelelően változik.

 Jármű teljesítménye0 – 3 éves4 – 8 éves autó
0 – 40 kW550 Ft / kW450 Ft / kW
41 – 80 kW650 Ft / kW550 Ft / kW
81 – 120 kW750 Ft / kW650 Ft / kW
120 kW felett850 Ft / kW750 Ft / kW

Forgalmi engedély : 6.000 Ft

Szerződés kötési díj: 50.000 Ft

Használt autónál üzembe helyezési költség nem, de ügyintézési díj felmerülhet.

Gépjármű eredetiség vizsgálat költsége megállapodás hiányában az eladó kötelezettsége. Társaságunk THG, IHG, NJL vagy Metalelektro-s eredetiség vizsgaállomások eredetiségvizsgálatait fogadja el, de felhívjuk figyelmét, hogy a Széchenyi Bank minden esetben leszemlézi a gépjárművet.

 

Finanszírozási opciók

 

 

Swift 1

Swift 2

Swift 3

Swift 4

Állami támogatás

900.000 Ft

900.000 Ft

900.000 Ft

900.000 Ft

Önerő

125.000 Ft

400.000 Ft

700.000 Ft

1.156.000 Ft

Finanszírozott összeg

1.331.000 Ft

1.056.000 Ft

756.000 Ft

300.000 Ft

Utolsó emelt törlesztőrészlet (maradványérték)

1.116.000 Ft

816.000 Ft

566.000 FT

250.000 Ft

Futamidő

36 hó

36hó

36hó

36hó

Havi törlesztő részlet

27.509 Ft

23.506 Ft

18.509 Ft

6.990 Ft

A gépkocsi az ügyfél által fizetendő ára

2.231.324

2.062.216

1.932.324

1.657.640

 

A havi törlesztő részlet nem tartalmazza a casco biztosítás 5.000,-Ft-os díját.

 

Swift 1

Az önerő (125.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 27.509 forint azaz 36x 27.509, összesen 990. 324 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 1.116.000 forint.

125.000

( 36x 27.509)                                                990.324

           1.116.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     2.231.324

Swift 2

Az önerő (400.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 23.506 forint azaz 36x 23.506, összesen 846.216 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 816.000 forint.

400.000

( 36x 23.506)                                                846.216

             816.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     2.062.216

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swift 3

Az önerő (700.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 18.509 forint azaz 36x 18.509, összesen 666.324 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 566.000 forint.

700.000

( 36x 18.509)                                                666.324

             566.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     1.932.324

 

 

Swift 4

 

Az önerő (1.156.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 6.990 forint azaz 36x 6.990, összesen 251.640 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 250.000 forint.

 

 

1.156.000

( 36x 6.990)                                                  251.640

             250.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     1.657.640

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swift A1

Swift A2

Swift A3

Swift A4

Állami támogatás

900.000 Ft

900.000 Ft

900.000 Ft

900.000 Ft

Önerő

125.000 Ft

400.000 Ft

700.000 Ft

1.156.000 Ft

Finanszírozott összeg

1.631.000 Ft

1.356.000 Ft

1.056.000 Ft

600.000 Ft

Utolsó emelt törlesztőrészlet (maradványérték)

1.266.000 Ft

966.000 Ft

716.000 FT

400.000 Ft

Futamidő

36 hó

36hó

36hó

36hó

Havi törlesztő részlet

36.734 Ft

33.097 Ft

29.097 Ft

14.990 Ft

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára

2.713.424

2.557.492

2.463.492

2.095.640

 

 

Swift A1

 

Az önerő (125.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 36.734 forint azaz 36x 36.734, összesen 1.322.424 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 1.266.000 forint.

 

125.000

( 36x 36.734)                                                251.640

          1.266.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     2.713.424

 

 

Swift A2

 

Az önerő (400.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 33.097 forint azaz 36x 33.097, összesen 1.191.492 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 966.000 forint..

400.000

( 36x 33.097)                                              1.191.492

             966.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     2.557.492

 

 

 

 

 

 

 

 

Swift A3

Az önerő (700.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 29.097 forint azaz 36x 29.097, összesen 1.047.492 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 716.000 forint.

700.000

( 36x 29.097)                                              1.047.492

             716.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:    2.463.492

 

 

 

Swift A4

 

Az önerő (1.156.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 14.990 forint azaz 36x 14.990, összesen 539.640 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 400.000 forint.

 

1.156.000

( 36x 14.990)                                                539.640

           400.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:  2.095.640

 

 

SX 1

SX 2

SX 3

Állami támogatás

900.000 Ft

900.000 Ft

900.000 Ft

Önerő

125.000 Ft

500.000 Ft

1.400.000 Ft

Finanszírozott összeg

1.690.000 Ft

1.315.000 Ft

415.000 Ft

Utolsó emelt törlesztőrészlet (maradványérték)

1.276.000 Ft

733.000 Ft

271.000 FT

Futamidő

36 hó

36hó

36hó

Havi törlesztő részlet

37.759 Ft

34.949 Ft

11.096 Ft

 

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára

2.750.324

2.491.164

2.070.956

Finanszírozási opciók

 

 

 

 

A havi törlesztő részlet nem tartalmazza a casco biztosítás 5.500,-Ft-os díját.

 

 

SX 1

Az önerő (125.000 Fta kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 37.759 forint azaz 36x 37.759, összesen 1.359.324 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 1.276.000 forint.

125.000

( 36x 37.759)                                               1.359.324

           1.276.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     2.750.324

SX 2

Az önerő (500.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 34.949 forint azaz 36x 34.949, összesen 1.258.164 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni a az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 733.000 forint.

500.000

( 36x 34.949)                                               1.258.164

             733.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:    2.491.164

 

SX 3

Az önerő (1.400.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 11.096 forint azaz 36x 11.096, összesen 399.456forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni  az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 271.500 forint.

1.400.000

( 36x 11.096)                                                  399.456

             271.500

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:    2.070.956

 

 

SX  A1

SX A2

SX A3

Állami támogatás

900.000 Ft

900.000 Ft

900.000 Ft

Önerő

125.000 Ft

500.000 Ft

1.400.000 Ft

Finanszírozott összeg

2.400.000 Ft

2.025.000 Ft

1.125.000 Ft

Utolsó emelt törlesztőrészlet (maradványérték)

1.632.000 Ft

1.245.000 Ft

342.000 FT

Futamidő

36 hó

36hó

36hó

Havi törlesztő részlet

58.655 Ft

53.297 Ft

36.191 Ft

 

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára

3.868.580

3.663.692

3.044.876

 

SX A1

Az önerő (125.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 58.655 forint azaz 36x 58.655, összesen 2.111.580 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni  az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 1.632.000 forint.

125.000

( 36x 58.655)                                               2.111.580

           1.632.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     3.868.580

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SX A2

Az önerő (500.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 53.297 forint azaz 36x 53.297, összesen 1.918.692 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni  az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 1.245.000 forint.

500.000

( 36x 58.655)                                               1.918.692

           1.245.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:     3.663.692

 

SX A3

Az önerő (1.400.000 Ft) a kölcsönszerződés aláírásakor fizetendő.
A hitel 3 éven keresztül, havi 36.191 forint azaz 36x 36.191, összesen 1.302.876 forint.
A 36. havi törlesztőrészlet befizetését követendő napon kell megfizetni  az utolsó emelt törlesztő részlet, amelynek összege 342.000 forint.

1.400.000

( 36x 36.191)                                               1.302.876

             342.000

A gépkocsi ügyfél által fizetendő ára:    3.044.876

 

Megye

Város

Autókereskedés

ÉRTÉKESÍTŐ

Mobil

Email

Baranya, SomogySzekszárdBarta AutóKovácsné Pallós Rita+36-20/212-3762pallos.rita@suzukibarta.hu
   Havasi János+36-20/393-8817havasi.janos@suzukibarta.hu
TolnaPaksBarta AutóBalczerné Lacza Zsuzsa+36-20/961-3499lacza.zsuzsanna@suzukibarta.hu
Fejér, KomáromSzékesfehérvárBarta AutóRoszkopf Lászlóné (Iker Edit)+36-20/489-9892iker.edit@suzukibarta.hu
Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-ZemplénMiskolc  Miskolc AutóházSándor Anikó+36-30/302-0729sandoraniko@miskolcauto.hu
Békés, Jász-Nagykun-SzolnokBékéscsabaCsaba AutóházSzerencsi László+36-30/528-7853lszerencsi@csabaauto.hu
   Vincze Árpád+36-30/2003614avincze@csabaauto.hu
PestTörökbálintLehetőségautóHorváth Balázs+36-30/7300-967lehetosegautokft@gmail.com
   Balogh István+36-30/7300-966lehetosegautokft@gmail.com
Győr-Moson-Sopron, VeszprémGyőrGyőri AutóközpontBenkő Zsuzsa+36-30/901-1601Benko.zsuzsaanna@autokoz.hu
   Bujtás Miklós+39-30/916-1800miklos.bujtas@autokoz.hu
Vas, ZalaNagykanizsaHIRT Autó KanizsaHirt Attila+36-30/300-6673nagykanizsa@suzukiszalon.hu
Bács-Kiskun, CsongrádSzegedTisza AutóházRéti Beáta Katalin+36-30/677-5709suzukitisza1@invitel.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-BiharNyíregyházaVagépKrámos István+36-30/419-0509svagep@vagep.hu

 

 

 

Szociális és GyámhivatalHelységUtca, hsz.Ir.sz.TelefonTelefaxE-mail
Baranya Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
PécsJózsef A. u. 10.762372/507-04072/507-061gyamhivatal@baranya.ddrkh.hu
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
KecskemétNagykőrösi u. 32. PF.195600076/513-71176/513-712gyamhivatal@bkmkh.hu
Békés Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
BékéscsabaÁrpád sor 2/6560066/444-21166/622001gyamhivatal@bekeskh.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén
Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
MiskolcVárosház tér 1.352546/512-98046/512-983gyamugy@borsod.emrkh.hu
Budapest Főváros Kormányhivatala
Szociális és Gyámhivatala
BudapestVáci utca 62-641056279-4750, 279-4756279-4761gyamhivatal.budapest@bfkh.hu
Csongrád Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
SzegedRákóczi tér 1.674162/562-61662/562-617gyam@csmkh.hu
Fejér Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
SzékesfehérvárPiac tér 12-14.800022/526-93122/526-943gyamhivatal@fejer.kdrkh.hu
Győr-Moson-Sopron
Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
GyőrTürr I. u. 1.902296/507-290, 96/326-244
96/326-453
96/518-221
96/518-220gyamhivatal@gyorkozig.hu
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
DebrecenMiklós u. 4.402552/504-15352/526-370gyamhivatal@hbmkh.hu
Heves Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
EgerKossuth L. út 9.330036/521-57136/521-529gyamhivatal@heves.emrkh.hu
Jász-Nagykun-Szolnok
Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
SzolnokPf. 111500156-510-202; 56-510-203; 56-510-20856-370-706gyamhivatal@jnszmkh.hu
Komárom-Esztergom
Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
TatabányaFő tér 4.280034/515-180 közvetlen 34/51518134/515-199gyamhivatal@kemkh.hu
Nógrád Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
SalgótarjánBartókl Béla u. 10.310032/620-74332/787-226gyamhivatal@nograd.emrkh.hu
Pest Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
BudapestKomócsy u. 17.1141460-2203328-5801krizsan.ildiko@kmrkh.hu
Somogy Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
KaposvárCsokonai u. 3.740082/502-69082/502-699gyamhivatal@somogy.ddrkh.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
NyíregyházaHősök tere 5.440042/599-38042/599-399szocialis.gyamhivatal@szszbmkh.hu
Tolna Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
SzekszárdSzent István tér 11-13.710074/501-27074/501-224gyamhivatal@tolna.ddrkh.hu
Vas Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
SzombathelyBerzsenyi D. tér 1.970094/51718694/517-185gyamhivatal@vas.nydrkh.hu
Veszprém Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
VeszprémMegyeház tér 1.820088/579-332, 88/579-330-33588/620-005gyamhivatal@veszprem.kdrkh.hu
Zala Megyei Kormányhivatal
Szociális és Gyámhivatala
ZalaegerszegPintér Máté u. 22.890092/507-78692/507-785gyamhivatal@zalakozig.hu