Nem szeretnék közhelyekkel élni, mégis azt mondom: “Ép testben ép lélek”. Ahhoz, hogy ép testtel rendelkezzünk, a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás elengedhetetlenül fontos. Ezt jól tudja az a több száz versenyző is, aki már sok éve rendszeres résztvevője a június utolsó, vagy július első hétvégéjén minden évben megrendezésre kerülő desedai triatlon találkozónak.

A biciklizés, futás és úszás során megtett össztáv 113 km, amely mindenképpen nagyszerű lehetőség önmagunk legyőzésére és arra, hogy eggyel több különleges sport- és közösségiélménynek lehessünk birtokosai.

Egyesületünk masszőrcsoportja 2014 óta részt vesz ezen a különleges rendezvényen abból a célból, hogy a versenyszámokat teljesítő sportolók részére egy lazító, nyújtó, regeneráló masszázst biztosítson.

A sátor előtt, amelyet az idén is a rendezői versenyiroda melletti helyen biztosítottak számunkra, 15 óra után kezdődött kígyózni a masszázsra várók sora. Masszőreink lelkesen faggatták a sportolókat a távról, a nehézségekről és arról, hogy miként tudták legyőzni önmagukat.

Ahogy mi példaértékűnek tartjuk a sportolók általi teljesítményeket, ők is példásnak vélték segítségnyújtásunkat.

Ezúton is kifejezzük köszönetünket az ExtremeMan szervezőirodának, hogy biztosították részvételünket, valamint hogy lehetővé tették számunkra az adománygyűjtést, amelyet a sportolók a masszázsért cserébe adhattak számunkra.

Reméljük, jövőre ismét találkozunk!