A Marcali Kultúrális Korzóban megtartott kistérségi farsang mindenki számára az év fontos eseményének számít. Pánovics Ildikó pártoló tagunknak köszönhetően finom fánkokkal gazdagodott az ünnepség. Ebben több tagunk is segédkezett, s követte a jó példát. Nagy sikert aratott az élethűre sikerült cigányasszony a jelmezes felvonuláson az elmaradhatatlan kisbabával, de sokaknak a varázsló jós is annyira szimpatikus volt a nélkülözhetetlen fekete macskával, hogy jósoltatni jártak hozzájuk.
A zenei aláfestés, a régi slágerek, a karaoke megadta a jó hangulatot. Az ünnepségen mindenki előadhatta kedvenc zeneszámát is, amennyiben volt hozzá mersze. Jött olyan új tagunk is, akit először láthattunk körünkben, remélhetőleg ő is jól érezte magát.
Ezután kellemes anekdótázás következett, rengeteg emlék felelevenítésével. Ezekből régi tagjaink még jobban megismerhették egymást, s az új társukat is. Rendkívül népes volt a rendezvény, csaknem húsz fővel büszkélkedhettünk. Szerencsére sokan eljöttek, s ahogy a történtek mutatják, nem is hiába.