“Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.”

(Dirty Dancing – Piszkos tánc c. film)

A szakértők nem győzik eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos szerepet tölt be az ember életében a mozgás. A mai kor embere stresszes rohanó életet él és a nagy többség kevés időt szán arra, hogy egészségi állapotát karbantartsa. Nem beszélve a fiatalokról, akik már kisgyerekkoruk óta a számítógépben és a különböző játékgépekben lelik egyetlen örömüket. Sokan el sem tudják képzelni azt, hogy milyen előnyökkel jár egy jó séta, egy közös túra a barátokkal vagy akár egy óra csípőrázás a táncórán. Pedig a táncnak számos pozitív hatása van, többek között oldja a már előbb említett stresszt, boldogsághormont szabadít fel a szervezetben, csökkenti a depressziót és erősíti a testet. Röviden tehát jót tesz testnek és léleknek egyaránt! Erősíti a társas kapcsolatokat és a közösségtudatot.

 Ha Te is szívesen táncolnál és ráadásul egy látássérülttel,

Ha nem félsz attól, hogy táncpartnered vakon követ téged a táncparketten,

Régóta szeretnél már igényes körülmények között profi tánctanár segítségével standard és latin táncokat megtanulni, akkor jó helyen jársz!

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik kedvet éreznek egy élménydús, szórakoztató programon részt venni.

 Érettségi előtt álló középiskolások részére a teljesíteni szükséges óraszámot igazoljuk!

Jelentkezni az egyesület irodájában személyesen, valamint az elérhetőségeink valamelyikén lehet! Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete

Cím: 7400 Kaposvár, Pécsi u. 2.

Tel: +36 82 319 229

+36 30 505 9981