Kérjük támogassa Egyesületünket Adója 1%-ával
Adószámunk: 18779659-1-14
Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete

Több mint 60 éves civil szervezet munkájának elismerését jól lehet kifejezni azzal, hogy az adó 1%-nak felajánlásával támogatjuk őket. Erre hívjuk fel a figyelmet, kérjük támogassa munkánkat! A személyi jövedelemadó bevallás tervezeteket a NAV már elérhetővé tette, s bizonyára sok ember postaládájában is landoltak már.

Az alábbi linken:

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/

, online is megtalálhatóak. Az idei évben is lehetőség van az adók 1%-nak felajánlására, mellyel civil szervezetek munkáját lehet e formában segíteni. Egyetlen perc ráfordítást kérnénk Önöktől, hogy támogassák egyesületünket. Tagjaink és munkatársaink elkötelezett, egymás iránt bizalommal és empátiával rendelkező emberek, akik éppen ezen tulajdonságaik révén képesek megerősíteni egymást. Az erőforrásainkkal arra törekszünk, hogy a vakok és gyengénlátók teljes értékű emberként élhessenek saját környezetükben: családjukban, munkahelyükön, községükben, megyéjükben és országukban. Ennek támogatására a fentieken túl az alábbi tevékenységek széles körét is végezzük:

• Felkutatjuk és bevonjuk a megyében élő , még ellátatlan látássérülteket.

• Adományokat gyűjtünk és közvetítünk a tagság életminőségének javítása érdekében.

• Megszervezzük a tagság segédeszköz ellátását és elősegítjük az eszköz használati kultúra javítását.

• Elkötelezetten részt veszünk az akadálymentes környezet kialakításában, annak fenntarthatóságában.

• Kulturális és szabadidős tevékenységeket szervezünk ismeretanyagok átadása, és közösségfejlesztés céljából.

• A rendkívüli egészségügyi helyzetben sem hagyjuk magukra a tagjainkat, igyekszünk a mindennapi feladataik ellátásában segítséget nyújtani.

Honlapunkon: http://localhost/somogyivakok

részletes betekintést kaphatnak az elmúlt évek színes programjairól a Somogy megyei régióban végzett tevékenységeinkről. A képen barcsi látássérült vakvezető kutyája Reena látható. Történetükkel megismerkedhetnek a honlapunkon. Továbbá lehetőség van adományösszeg felajánlására a Budapest Banknál vezetett: 10103214-56008600-01000002 számú számlaszámra. Somogyi Vakok néven megtalál minket a Facebookon. Támogatásukat köszönjük!